Over ons

Ons schoonmaakbedrijf Cleaning Service richt zich voornamelijk op de schoonmaak van kantoren, sportscholenscholen, theaters en openbare ruimtes in gebouwen. Uw wens is daarbij ons uitgangspunt! Tijdens een persoonlijk gesprek worden de schoonmaakwerkzaamheden, nauwkeurig vastgelegd in een plan van aanpak. Op basis hiervan bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. 

Ons bedrijf is op dit ogenblik nog kleinschalig, maar we worden met de dag wat groter. Wij verrichten verschillende schoonmaak onderhouden en hebben ook enthousiaste medewerkers in dienst. Daarnaast werken we ook met externe partijen zoals zzp-ers en opdrachtgevers.

We bieden verschillende schoonmaak diensten aan zoals:

  • Schoonmaakonderhoud
  • vloeronderhoud
  • diepte cleaning /reiniging kantoren
  • dieptereiniging vloeren
  • dieptereiniging sanitair
  • dieptereiniging keuken
  • Gevel reiniging
  • etc.

Alhoewel we verschillende soorten dieptereiniging aanbieden, want eens in de zoveel tijd is het noodzakelijk als aanvulling op het dagelijkse onderhoud. Bij hygiëne van professionele keukens en sanitaire ruimtes is het echt nodig. Voornamelijk zitten vuil, vet en stof ook in en achter moeilijk bereikbare plekken. Een professionele dieptereiniging is dan noodzakelijk.

Een specialistische reiniging van keukenapparatuur of sanitair bent u bij Cleaning Service aan het juiste adres.Wij zijn een specialist voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor het uitvoeren van alle dieptereinigingen.

Tijdens de dieptereiniging reinigen we moeilijk bereikbare plaatsen extra goed. We halen onderdelen los en halen de apparatuur van hun plaats. Onze specialisten werken met speciale (stoom)machines en methodes om alle hardnekkige aanslag te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken, zodat alle onaangename geurtjes, dode huidcellen en ander vuil verwijderd worden.

Een goede dieptereiniging’s behandeling zorgt er niet alleen voor dat uw apparaten of sanitaire voorzieningen langer meegaan, maar ook voor een gezondere werkomgeving voor u en uw medewerkers. 

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaakdiensten, huishoudelijke hulp en zorgen iedere dag weer voor een schone en prettige werk- en leefomgeving bij onze klanten. We zijn een jong en flexibel bedrijf dat diensten verleent aan zowel particulieren als bedrijven.

Door onze uitgebreide ervaring met diverse klanten, pakken wij ieder project professioneel en grondig aan. Wij onderscheiden ons op de markt door kwaliteit te leveren op een persoonlijke manier. Daarnaast zijn wij ons bij het uitvoeren van onze diensten zeer bewust van het milieu. We ondernemen maatschappelijk verantwoord door milieuvriendelijke producten en materialen te gebruiken.
Ook hebben wij uitstekende referenties en een klantenbestand.

Of we nu voor een bedrijf werken of voor onze particuliere klanten, wij zijn altijd gericht op een uitstekend resultaat. We leveren kwaliteit, houden ons altijd aan de afspraken en hebben oog voor details. Wilt u ook een schone en gezonde leef- of werkomgeving? Neemt u dan contact met ons op.